info@meesterlijk-mooi.nl

Over Meesterlijk Mooi

Graag neem ik je mee op een ontdekkingstocht,
vol met kleur, doorkijkjes, dromen en mogelijkheden!
Misschien wil je weten met wie je mee gaat.
Daarom vertel ik je hier iets over mezelf,
het gezicht achter ‘Meesterlijk mooi’: Mariëlle.

Als kind was ik al veel bezig met kleuren en tekenen. Tijdens de basisschool en de middelbare school heb ik vrijwel alle teken- en schildercursussen gevolgd die er in de buurt waren.

Wat moest er een moeilijke keuze gemaakt worden na de middelbare school: welke studie ga ik volgen? Het aantal keuzes had ik uiteindelijk teruggebracht naar twee. Òf ik ging de Kunstacademie doen, òf ik ging Nederlands Recht studeren. Dat laatste is het geworden. Het tekenen en schilderen heeft in die tijd op een laag pitje gestaan, maar het vuur is nooit gedoofd.

Na het afronden van de studie en het vinden van een baan is het maken van ‘mooie beelden’ altijd blijven kriebelen. Na een tijdje heb ik de oriëntatiecursus bij het AKV St. Joost gevolgd, en vervolgens ook de éénjarige vooropleiding daar gedaan.

In de loop van de tijd merkte ik dat ik het ook leuk vind om op andere manieren mooie beelden te maken. Ik kwam uit bij schminken en bodypainten, waarin ik een cursus heb gevolgd. Daarnaast ben ik me gaan verdiepen in fotografie, daarin ik onlangs verschillende cursussen heb gevolgd.  Deze cursussen hebben gezorgd voor een verruiming van mijn visie op mogelijkheden om mooie beelden te maken. Ik kijk ernaar uit om ook deze vormen te gebruiken en te verwerken in het creëeren van mooie schilderijen/afbeeldingen!

Marielle

Mijn ontdekkingstocht is nog lang niet klaar en ik kijk uit naar de rest!
Kijk je met me mee? 

 

 

Neem rustig een kijkje op mijn site.
Heb je vragen? Stel ze gerust!

 

Stuur hier je bericht, vraag of wens:

9 + 6 =

Het rekensommetje is om zeker te zijn dat je geen robot bent.